Recommended Posts

• 1) Nickname în joc: -Night_Wolfie
  • 2a) Vârsta:-13
  • 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 7391835
  • 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: -  Nu
  • 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - am o experienta de 2-3 ani de minecraft jucati
  • 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Nu am avut nici o functie dar sper ca pot lua pe acest server
  • 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da
  • 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: -2 zile 19 ore si 50 de minute
  • 8) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Eu de zi cu zi pe server daca nu am ce sa fac construiesc la casa mea sau explorez harta
  • 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) -Eu cred ca pot lucra cu ei pentru ca sunt niste playeri dedicati.
  • 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  -Eu cred ca sunt menit pentru ca sunt activ cam in fiecare zi si chair imi place sa ajut playeri
  • 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  -Prezenta mea in cadrul grupului ar aduce un helper activ aproape in fiecare zi
  • 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  -helper il stiu doar pe Robert dar stiu ca el chiar se ocupa cand intra pe server
  • 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului PlAY.lightCraft.RO? (minim 10 cuvinte)  -Vreau sa aduc ajutor serverului pentru ca este serverul meu preferat si as face orice sa nu mai existe playeri toxici , care injura ,tpa+kill etc.
  • 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] -cred ca am 6-7 voturi
  • 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? -Da sunt sigur ca detin destule informati pentru a ajuta orice jucator
  • 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (LightCraft.RO/discord) -Pe serverul de discord am numele Clapzzy